12 Maanden Progressie

De 34 jarige man heeft sinds zijn 24’e jaar problemen gehad met zijn haren. Deze patiënt, op zijn jonge leeftijd, vertoont een Norwood 5 patroon, met verlies van de definitie in de frontale haarlijn. 

Voor de Haartransplantatie

De haarkwaliteit in de eerste één tot twee centimeter van zijn momenteel slecht gedefinieerde haarlijn wordt gekarakteriseerd als dun en piekerig, omdat het haren zijn die door de effecten van DHT zijn geminiaturiseerd. 

In Figuur 1 en 2 zijn fotos van de cliënt voordat hij zijn haartransplantatie heeft laten doen.

De Haartransplantatie

Het donorgebied van de patiënt vertoont een dichtheid van 85 folliculaire eenheden (FU)/cm2; hij heeft een gemiddelde tot bovengemiddelde donorluxiteit; en er is geen miniaturisatie aanwezig in het donorgebied.

Figuur 1. 

12 Maanden na Haartransplantatie

MediQhair Haartransplantatie

In het technologische tijdperk hoeft niemand het genot van een volle bos haar mis te lopen.

MediQhair wilt levensveranderende ervaringen onvergetelijk maken. MediQhair wilt dat de gehele haartransplantatie traject aangenaam ervaren wordt door de klant. Hiervoor hebben zij gespecialiseerde haartransplantatie artsen, prive VIP transfer service en samenwerkingen met 5 sterren hotels. 

De haartransplantatie zal de manier waarop je naar de wereld kijkt veranderen. Daarom moet de klant naast een excellente verzorging, ook genieten van de luxe ervaring.

Alle haartransplantaties bij MediQhair is maatwerk. Uw medische profiel bepaald onze definitieve aanpak. 

Contact

Een vraag, opmerking of suggestie kunt u via onze kanalen bij ons kwijt. Wij waarderen elke toevoeging die u aan ons geeft.
Boek een GRATIS consult gesprek. 

    Share this post