MediQhair wil het zelfvertrouwen van mannen en vrouwen met haarverlies vergroten. In het technologische tijdperk hoeven mensen niet te accepteren dat zij het genot van een volle bos haar mislopen.

MediQhair combineert uitstekend gespecialiseerde artsen met een luxe ervaring om fantastische resultaten te behalen!
WIE ZIJN WIJ

OVER MEDIQHAIR

MediQhair wil het zelfvertrouwen van mannen en vrouwen met haarverlies vergroten.


Wij begeleiden onze klanten geheel door iedere stap van het proces. Klanten krijgen eerlijke informatie waarmee zij weloverwogen beslissingen kunnen maken over hun toekomst.

Iedereen heeft het recht op zelfvertrouwen, daarom moet het betaalbaar blijven.

0
+
Jaren Ervaring
0
+
Tevreden klanten
0
+
Succesvolle Behandelingen
0
+
Samenwerkingen
HET BEGIN

Geschiedenis

MediQhair is opgericht nadat Recep Bagiran de haartransplantatie methode bij zichzelf en zijn eigen kring heeft ervaren en bewezen.

In zijn ervaring missen haartransplantatie bedrijven het persoonlijke en professionaliteit waardoor patiënten nare ervaringen met de gevolgen hiervan beleven.

WAAR HET MAGIE GEBEURD

Konya, Turkije

Konya, dat qua oppervlakte de grootste provincie van Turkije is, telt 2.250.020 inwoners. De gemeente die bij deze nederzetting hoort, is actief sinds 1875. Tegelijkertijd bestaat zij als metropolitane stad sinds 1987. Konya is een stad die de aandacht trekt met haar economie. Het maakt ook naam met zijn historische punten en ruïnes.

Het was ook de hoofdstad van de Anatolische Seltsjoeken en het Karamanoğulları Vorstendom. Het heeft altijd indruk gemaakt op zijn bezoekers met zijn maaltijden.

In de loop van de geschiedenis is het onder de heerschappij geweest van de Hettieten, Phrygiërs, Romeinen en Byzantijnen, Grote Seltsjoeken en Anatolische Seltsjoeken. Veroverd door Süleyman Shah, de heerser van de Seltsjoekse Staat, kwam Konya onder de heerschappij van deze staat nadat de Anatolische Seltsjoekse Staat was opgericht.

Konya is een zeer belangrijke stad op het gebied van geloofstoerisme en spiritualiteit. De geschiedenis van Konya, een van de oudste nederzettingen van Anatolië, gaat terug tot de prehistorie. De geschiedenis van de eerste nederzettingen in de regio, die in de oudheid Ikonium werd genoemd, gaat terug tot voor Christus. Het dateert van 6000 jaar geleden.

Konya is de thuisbasis van vele historische en culturele plaatsen. Deze plaatsen zijn; Mevlana Tombe, Karatay Madrasa, Nasreddin Hodja Tombe, Konya Archeologie Museum, Selimiye Moskee, Kilistra Oude Stad, Alaeddin Moskee, Eflatunpınar Hittieten Monument, Atatürk Museum, İnce Minareli Madrasa, Seljuk Mansion, Sille Aya Elena Kerk, Katholieke Kerk en Şemsi Tebrizi Moskee.

 

Konya is het centrum van de Anatolische keuken. De Konya-keuken is een prachtige formatie die zich in de Seltsjoekse paleizen heeft ontwikkeld en is gekneed met de Mevlevi-etiquette en -manieren. De Konya-keuken, die klassieke kenmerken vertoont door de regels die zij sinds de 13e eeuw stelt en die zelfs een van de belangrijkste wortels vormt waarop de Klassieke Turkse Keuken is gebaseerd, is dan ook een keuken die buiten de Turkse Volkskeuken moet worden gehouden.

De Konya Keuken heeft een unieke keuken gecreëerd en een ongelooflijk rijke culinaire cultuur die met deze keuken samenhangt, met zijn culinaire architectuur, gereedschappen, soorten voedsel, kookmethodes, tafelaankleding, serveermethodes, voedsel dat voor de winter wordt bereid. In de Seltsjoekse paleizen werden de gerechten gerangschikt volgens de Oghuz-schilderkunst op gouden schalen en pannen; Het volstaat om de grootsheid van de Konya-keuken te vermelden dat het eerste teamwerk met betrekking tot de keuken begon in de Mevlevi-keuken, en dat de eerste chef-kok (Ateşbaz-ı Velî), die waarschijnlijk de eerste ter wereld was die een mausoleum liet bouwen, in Konya was. Drie heerlijke spijzen vallen op als buiten de lijntjes vallende maaltijden in Konya. Oven Kebab, Etliekmek en Pita met Kaas. Deze drie gerechten trekken de aandacht van zowel buitenlanders als de inwoners van Konya

ONZE MISSIE

Missie

MediQhair wil het zelfvertrouwen van mannen en vrouwen met haarverlies vergroten. In het technologische tijdperk hoeven mensen niet te accepteren dat zij het genot van een volle bos haar mislopen. Dankzij de snelle technologische groei in het informatie tijdperk, zijn er methodieken voor goede haar transplantatie. 

MediQhair’s methode maakt haartransplantatie mogelijk voor mannen en vrouwen. Zij begeleiden hun klanten geheel door iedere stap van het proces.

Klanten krijgen eerlijke informatie waarmee zij weloverwogen beslissingen kunnen maken over hun toekomst. De klant is alleen bezig met zich focussen op de behandeling, en de nazorg ervan.

Alle andere zaken zoals transport, verblijf en verzorging worden geregeld door MediQhair. Iedereen heeft het recht op zelfvertrouwen, daarom moet het betaalbaar blijven.

ONZE VISIE

Visie

MediQhair wilt levensveranderende ervaringen onvergetelijk maken. MediQhair wilt dat de gehele haartransplantatie traject aangenaam ervaren wordt door de klant. Hiervoor hebben zij gespecialiseerde haartransplantatie artsen, prive VIP transfer service en samenwerkingen met 5 sterren hotels.

De haartransplantatie zal de manier waarop je naar de wereld kijkt veranderen. Daarom moet de klant naast een excellente verzorging, ook genieten van de luxe ervaring.

WAT WIJ BELANGRIJK VINDEN

Waarden

MediQhair gelooft in specialisme, een fijne ervaring en persoonlijke begeleiding. Een operatie is een medische ingreep en vaak weten de klanten zelf niet waar ze aan beginnen. Dus zijn er na een operatie veel vragen, onzekerheden en angsten.

MediQhair begeleidt haar klanten persoonlijk door deze fase heen en streeft naar vergroting van het zelfvertrouwen van de klant.

Contact

Een vraag, opmerking of suggestie kunt u via onze kanalen bij ons kwijt. Wij waarderen elk toevoeging die u aan ons geeft.

Boek een GRATIS consult gesprek. 

  FAQ - Veel Gestelde Vragen

  Een consult over een haartransplantatie is kosteloos én vrijblijvend.

  Ja, u mag hem/haar uiteraard meenemen naar de haartransplantatie ziekenhuis, alle stappen mag hij/zij u vergezellen totdat u daadwerkelijk uw behandelkamer in gaat, daar wordt steriel gewerkt.

  Tijdens het consult wordt er door 1 van onze consulenten verteld over de ziekenhuis, de arts, de behandel dag, het verblijf en de nazorg. Uiteraard heeft u alle tijd om u vragen met betrekking tot een haartransplantatie in Turkije te stellen. Tijdens het consult wordt er ook specifiek naar uw situatie gekeken en krijgt u een maatwerk advies.

  Ja, het is belangrijk dat u ons vooraf informeert over uw medicijngebruik. Indien u bloedverdunners gebruikt moet hier tijdig (met goedkeuring van uw arts) mee gestopt worden alvorens u de haartransplantatie ondergaat.

  Op werkdagen binnen 24 uur ontvangt u de offerte, nadat de haartransplantatie arts uw foto’s beoordeelt heeft.

  Om uw haartransplantatie vast te leggen betaald u een aanbetaling van 50 % van het totaalbedrag, plus een reserveringsbedrag van € 150,- om de behandelkamers definitief in te boeken.

  U betaald het gehele bedrag voor u haartransplantatie in Konya, de ziekenhuis op uw behandeldag, dit kan met iDeal of contant.

  Ja, u kunt iemand meenemen, het omboeken naar een 2 persoonskamer + ontbijt geeft voor deze 3 nachten een meerprijs.