Bij de luxe ervaring van MediQhair horen natuurlijke elementen zoals Hotel, Verblijf, Locatie, Persoonlijkheid en Verzorging.  
Hiervoor werken wij samen met luxe 5 sterren hotels, VIP Transfer Services, Ziekenhuizen en Dokters.

Persoonlijke Verzorging

Onze klanten waarderen de Persoonlijke Verzorging van MediQhair het meest. De haartransplantatie is een belangrijke levensveranderende ervaring, daarom  is het voor ons beiden erg belangrijk dat de mogelijke twijfels en angsten worden geadresseerd.

Dit doet MediQhair door excellente verzorging, onderzochte technieken en bewezen methodieken. MediQhair streeft naar vergroting van zelfvertrouwen in haar klanten.

Consult

Tijdens het consult wordt onderzocht hoeveel grafts en sessies nodig zijn om het gewenste eindresultaat te behalen. U krijgt antwoorden op al uw vragen.  

U krijgt begrijpelijke, duidelijke en uitgebreide informatie over de de haartransplantatie, behandeling, de ingreep en de werkzaamheden die worden verricht.

Voorbereiding op haartransplantatie

Voordat onze artsen kunnen beginnen met de ingreep, moet u een marker test doen. Dit om te zien of uw medische profiel en gezondheid de ingreep toestaat. Hierover krijgt u informatie tijdens het consult. 

Om de beste resultaten te behalen krijgt u voor de ingreep een Circular Treatment Stimulators behandeling in de ziekenhuis.

Tijdens de haartransplantatie

Tijdens de haartransplantatie nemen wij maatregelen om de pijn te voorkomen. U krijgt locale anesthesie. Wij brengen anesthesie aan op een manier waar u er niets van voelt. Deze methode is ontwikkeld voor onze klanten met naaldangst. 

Na de haartransplantatie

Na de ingreep krijgt u 48 uur rust in uw 5 sterren hotel. 24 uur na de ingreep krijgt u een advies gesprek op uw hotel. 48 uur na de ingreep krijgt u uw eerste haar wasbeurt in het ziekenhuis. Hiervoor wordt u opgehaald met uw VIP Transfer Service.

U kunt verwachten dat het getransplanteerde haar drie maanden na de behandeling begint te groeien en na zes maanden een significante ontwikkeling laat zien.

Nazorg

Wij staan altijd voor u klaar. Met MediQhair krijgt u toegang tot de 24/7 alarmlijn. U kunt ons vragen, opmerkingen en klachten ten alle tijden laten weten. Wij staan klaar om u te helpen wanneer uw klachten optreden.

U krijgt standaard twee maanden volledige en persoonlijke nazorg door MediQhair. Voor een meerprijs kunt u deze verzorging verlengen naar 1 jaar, zie Luxe Nazorg Pakket. 

6 maanden na de ingreep is er een controle.

Wanneer u terug in Nederland bent, mag u kiezen voor 10 professionele haar wasbeurten door MediQhair. U kunt dit ook zelf uitvoeren, hiervoor krijgt u een training en instructie videos.

U krijgt altijd een Standaard Nazorg Pakket van MediQhair. Voor een meer bedragje kunt u ook de Luxe Nazorg Pakket krijgen!

Standaard Nazorg Pakket

Deze Nazorg Pakket is inbegrepen in de prijs van de Haartransplantatie.

 • Lotion
 • Creme
 • Medicatie
 • Pijnstillers
 • Shampoo
 • 24/7 Alarmlijn voor 1 jaar
 • Professioneel Consult
 • Controles
Luxe Nazorg Pakket

Alles in de Standaard Nazorg Pakket en meer: Verzorging voor 1 jaar. Een luxe koffer vol met medicatie, supplementaties en cadeau’s!

 • Alles in de Standaard Nazorg Pakket!
 • PRP Behandeling 6 weken na ingreep € 499,-
 • Vitaminepillen t.w.v. € 40,-
 • Haargroei bevorderende Spray t.w.v. € 99,-
 • Shampoo t.w.v. € 50,-
 • Medicatie t.w.v. € 99,-
 • Luxe Koffer t.w.v. € 50,-
 • Mysterieuze Cadeau!

Hotel

Bij de luxe ervaring van MediQhair hoort natuurlijk ook een comfortabel verblijf. Hiervoor werken wij met luxe 5 sterren hotels. U wordt door uw privéchauffeur in uw VIP Transfer service opgehaald en gebracht naar uw hotel.

Hotel Annemon, Konya

Op slechts een steenworp afstand van het stadscentrum. Het biedt comfortabele kamers met airconditioning en gratis WiFi. Tot de verdere faciliteiten behoort een goed uitgerust fitnesscentrum en badhuis.

De ruime kamers van het Anemon Konya hebben een chique interieur. Ze zijn uitgerust met modern meubilair, een minibar en een lcd-tv.

 

Het restaurant serveert Turkse en internationale gerechten. Gasten kunnen genieten van drankjes in de bar terwijl ze de dagelijkse krant lezen.

Transfer

Voor u wordt tijdens het gehele traject een VIP Transfer Service beschikbaar gesteld. U wordt opgehaald en gebracht naar uw Hotel, Ziekenhuis en Vliegveld.

U wordt vervoerd van en naar de Airport. Van en naar uw Hotel. Van en naar het ziekenhuis in uw comfortabele Prive VIP Service.

Onze luxe transfer is een Mercedes uitgerust is met een minibar, TV, etc.

Ons Ziekenhuis

De MediQhair FUE Techniek is een maatwerk behandelingstechniek gebaseerd op het medische profiel van de klant. Onze gespecialiseerde artsen voor een extensieve vooronderzoek zodat u een behandeling krijgt dat u verdient.

Ons ziekenhuis is in Konya, Turkije. In ons ziekenhuis werken de beste medische professionals. Onze medewerkers luisteren graag naar uw wensen. De verzorgers zijn lieftallig en sympathiek. Wij proberen een plek te creeeren waar je je welkom en op je gemak voelt. Wij zetten ons volledig in voor de ervaring van onze patiënten.

Ons ziekenhuis gebruikt state-of-the-art technologieen voor onze gespecialiseerde artsen. Wij hebben alle benodigde apparatuur om optimale resultaten te bereiken.  

De gespecialisserde artsen van MediQhair houden zich exclusief bezig met haartransplantaties. Onze artsen zijn actief in de wetenschap en academia. Zij zijn constant opzoek naar de nieuwste technieken en de academische onderzoeken in het vakgebied.

Traject

Hieronder staat wat u kunt verwachten als dag tot dag ervaring bij MediQhair.

0

Consult

U krijgt begrijpelijke, duidelijke en uitgebreide informatie over de de haartransplantatie, behandeling, de ingreep en de werkzaamheden die worden verricht. Er wordt gekeken tijdens de consult hoeveel grafts en sessies nodig zijn, om het gewenste eindresultaat te behalen.

1

Dag 1

De klant komt aan in Konya waar die wordt opgewacht door zijn VIP Transfer. Deze Transfer neemt de klant mee naar zijn vijf sterren hotel. Dag 1 heeft de klant voor zichzelf om te genieten van Konya. Hij kan de rijke cultuur van Konya beleven. Hij krijgt hier informatie over.

2

Dag 2

Op dag 2 wordt de klant opgehaald in zijn hotel door de VIP Transfer Service en gebracht naar het Ziekenhuis. Op dag 2 vindt de behandeling plaats. Na de behandeling wordt de klant met zijn Luxury Transfer Vehicle naar zijn 5 sterren hotel gebracht. Hij krijgt 48 uur rust na zijn behandeling. In deze tijd kan de klant genieten van de rijke mogelijkheden binnen zijn hotel.

3

Dag 3

Na lunch heeft u een afspraak op zijn hotel voor adviesgesprek. In dit gesprek wordt uitgebreid uw persoonlijke verdere nazorg besproken. Voor het avondeten krijgt u een professionele haarwasbeurt op de ziekenhuis door een van onze specialisten. U wordt hiervoor opgehaald door de VIP transfer service. Na de haarwasbeurt wordt u door de transfer weer gebracht  keert de klant terug naar het hotel.

4

Dag 4

Op dag 4 wacht u op de afgesproken tijd voor de transfer naar het vliegveld. De transfer vervoert de klant voor de laatste keer van het hotel naar het vliegveld, waarna de klant terug naar huis keert.

5+

Nazorg

Wij staan altijd voor u klaar. Met MediQhair krijgt u toegang tot de 24/7 alarmlijn. U kunt ons vragen, opmerkingen en klachten ten alle tijden laten weten. Wij staan klaar om u te helpen wanneer uw klachten optreden.

U krijgt altijd een Standaard Nazorg Pakket van MediQhair. Voor een meer bedragje kunt u ook de Luxe Nazorg Pakket krijgen!

MediQhair combineert uitstekende gespecialiseerde artsen met een luxe ervaring om fantastische resultaten te behalen!

Contact

Een vraag, opmerking of suggestie kunt u via onze kanalen bij ons kwijt. Wij waarderen elk toevoeging die u aan ons geeft.

Boek een GRATIS consult gesprek.