Haartransplantaties hebben de laatste 10 jaar een aanzienlijke vooruitgang geboekt door te streven naar doeltreffende resultaten en een procedure zonder uitvaltijd. Dankzij de MediQhair haartransplantatie technieken zijn haartransplantatiechirurgen en de patiënten in staat om hun doelen te bereiken.

Techniek Anesthesia Tijd Herstel periode
MediQhair FUE Lokaal 4-6 uur. Afhankelijk van de hoeveelheid grafts. Ingreep: 7 dagen. Optimale Resultaten: 9-12 maanden.

Behandel techniek: FUE

De MediQhair FUE Techniek is een maatwerk behandelingstechniek gebaseerd op het medisch profiel van de klant. 

Deze techniek is een uitbreiding op de FUE techniek met een set van bewezen, resultaatgerichte protocollen voor het oplossen van problemen zoals: hoofdhuidproblemen, zwakke donorharen, bloed doorvloei, een uitgeput donorgebied en andere gezondheidsproblemen. 

Wij begrijpen dat de medische staat van de klant een indirect effect heeft op het eindresultaat van de haartransplantatie. 

Ongeacht het medisch profiel van onze klant zijn wij in staat om het juiste protocol toe te passen. 

In de voorbereidende stap doen onze gespecialiseerde artsen een onderzoek met een checklist, zoals: hoofdhuid, noodzaak voorbehandeling donorgebied, zuurstof en doorbloeding in de buurt van haarzakjes en andere zaken.

Deze secundaire effecten dragen een steentje bij aan een fantastisch resultaat op de lange termijn. 

Door de vele operaties in de loop der jaren, hebben onze gespecialiseerde artsen de ervaring en vaardigheden die hen in staat stellen om keer op keer de best mogelijke resultaten voor onze klanten te realiseren.

MediQhair combineert uitstekend gespecialiseerde artsen met een luxe ervaring om fantastische resultaten te behalen!

De Voordelen van FUE

MediQhair combineert uitstekend gespecialiseerde artsen met een luxe ervaring om fantastische resultaten te behalen!

Ingreep

FUE is het proces waarbij verloren of dunner wordend haar, wordt vervangen door gezonde follikels te transplanteren vanuit een donorgebied op het hoofd. Het is een minimaal invasieve haarherstellende methode die vaardigheid en precisie vereist om het beste resultaat te bereiken.

0

Voorbereiden

Er wordt een algemene medische check gedaan. 
De client krijgt pijnloos de lokale anesthesie.
Om de beste resultaten te behalen krijgt de klant voor de ingreep een voorbereidende behandeling in het ziekenhuis. Deze behandelingen verbeteren het eindresultaat door de herstelperiode na de ingreep te verkorten.

1

Scheiden

De ingreep, die één tot twee uur duurt, begint met een cirkelvormige incisie of "stempel" die het haarzakje van het omringende weefsel scheidt en een klein open gaatje achterlaat. De arts gebruikt een precisie-instrument om het haarzakje te verwijderen en voor te bereiden voor plaatsing.

2

Oogsten

Voor het oogsten worden in het uitdun gebied "ontvangst plaatsen" gemaakt met behulp van een fijn naaldpunt gereedschap. Daarna gebruikt de arts een krachtige stereomicroscoop om het haarzakje te isoleren, voor te bereiden en in een ideale toestand te houden. De arts rangschikt de grafts op basis van het aantal haren in de follikel, meestal één tot vier.

3

Plaatsen

Daarna worden de follikels op vooraf gemaakte ontvangende plaatsen geplaatst, één voor één toegevoegd of, indien niet meteen getransplanteerd, in een zoutoplossing of soortgelijke oplossing bewaard. Er wordt een pincet, een implantatie pen of een soortgelijk hulpmiddel gebruikt.

4

Natuurlijk

Door deze benadering te volgen, zorgt de arts voor het natuurlijke groeipatroon van het haar. Het herstelde haar repliceert vervolgens dit arrangement en krijgt een natuurlijke uitstraling.

MediQhair combineert uitstekend gespecialiseerde artsen met een luxe ervaring om fantastische resultaten te behalen!

Prijzenlijst

Ons Ziekenhuis

De MediQhair FUE Techniek is een maatwerk behandelingstechniek gebaseerd op het medische profiel van de klant. Onze gespecialiseerde artsen voor een extensieve vooronderzoek zodat u een behandeling krijgt dat u verdient.

Ons ziekenhuis is in Konya, Turkije. In ons ziekenhuis werken de beste medische professionals. Onze medewerkers luisteren graag naar uw wensen. De verzorgers zijn lieftallig en sympathiek. Wij proberen een plek te creeeren waar je je welkom en op je gemak voelt. Wij zetten ons volledig in voor de ervaring van onze patiënten.

Ons ziekenhuis gebruikt state-of-the-art technologieen voor onze gespecialiseerde artsen. Wij hebben alle benodigde apparatuur om optimale resultaten te bereiken.  

De gespecialisserde artsen van MediQhair houden zich exclusief bezig met haartransplantaties. Onze artsen zijn actief in de wetenschap en academia. Zij zijn constant opzoek naar de nieuwste technieken en de academische onderzoeken in het vakgebied.

Resultaten

Shock uitval

Twee maanden na de haartransplantatie komt een moment wat velen in “shock” achterlaat. De getransplanteerde haren vallen uit door de zogenaamde “Shock Uitval”. Een maand na de Shock Uitval groeien de getransplanteerde haren terug. Hieronder wordt shock uitval in meer detail uitgelegd.

Haartransplantaten vallen meestal tussen 2-12 weken na de operatie uit. Na de uitval zullen de haren in de loop van de volgende 4-12 maanden weer terug groeien. Vanaf 12-18 maanden na de operatie worden de haren dikker, waardoor het eindresultaat nog beter wordt.

Haren hebben een groeicyclus die is opgesplitst in 3 fasen: De groeifase, overgangsfase en rustfase. De rustfase is de tijd waarin de haarwortels hun haren afwerpen. Haren kunnen in de rustfase komen na de trauma van de operatie.

De belangrijkste traumatische gebeurtenissen die het haar doormaakt tijdens een haartransplantatie zijn:

 • De haarfollikel wordt weggesneden en losgekoppeld van de bloedtoevoer
 • De haarfollikel wordt teruggeplaatst in de hoofdhuid
 • De omliggende haren worden aangetast door de incisies en de verdoving
Er is geen academisch bewezen manier om Shock Uitval definitief voorkomen. In de Luxe Nazorg pakket worden medicaties en supplementaties meegegeven om de groei van uw haren te bevorderen.

Contact

Een vraag, opmerking of suggestie kunt u via onze kanalen bij ons kwijt. Wij waarderen elke toevoeging die u aan ons geeft.
Boek een GRATIS consult gesprek. 

  FAQ - Veel Gestelde Vragen

  Een consult over een haartransplantatie is kosteloos én vrijblijvend.

  Ja, u mag hem/haar uiteraard meenemen naar de haartransplantatie ziekenhuis, alle stappen mag hij/zij u vergezellen totdat u daadwerkelijk uw behandelkamer in gaat, daar wordt steriel gewerkt.

  Tijdens het consult wordt er door 1 van onze consulenten verteld over de ziekenhuis, de arts, de behandel dag, het verblijf en de nazorg. Uiteraard heeft u alle tijd om u vragen met betrekking tot een haartransplantatie in Turkije te stellen. Tijdens het consult wordt er ook specifiek naar uw situatie gekeken en krijgt u een maatwerk advies.

  Ja, het is belangrijk dat u ons vooraf informeert over uw medicijngebruik. Indien u bloedverdunners gebruikt moet hier tijdig (met goedkeuring van uw arts) mee gestopt worden alvorens u de haartransplantatie ondergaat.

  Op werkdagen binnen 24 uur ontvangt u de offerte, nadat de haartransplantatie arts uw foto’s beoordeelt heeft.

  Om uw haartransplantatie vast te leggen betaald u een aanbetaling van 50 % van het totaalbedrag, plus een reserveringsbedrag van € 150,- om de behandelkamers definitief in te boeken.

  U betaald het gehele bedrag voor u haartransplantatie in Konya, de ziekenhuis op uw behandeldag, dit kan met iDeal of contant.

  Ja, u kunt iemand meenemen, het omboeken naar een 2 persoonskamer + ontbijt geeft voor deze 3 nachten een meerprijs.