Recep Bagiran: 12 Maanden Progressie

Recep Bagiran, de eigenaar van MediQhair, onderging twee afzonderlijke transplantatieprocedures en ontvangen in totaal 2,752 grafts, wat regelmaat met ongeveer 6.000 tot 8.000 haren.

Voor de Haartransplantatie

De cliënt heeft nooit medicijnen tegen haaruitval genomen.  De cliënt gaat voor zijn beroep regelmatig met klanten om en wenst een “jeugdiger uiterlijk”. In Figuur 1 en 2 zijn fotos van de cliënt voordat hij zijn haartransplantatie heeft laten doen.

De Haartransplantatie

Het doel is om de frontale en midscalp zones te bedekken met een hoge dichtheid en om het voorste deel van de vertex zone te bedekken met zoveel grafts als mogelijk is. Vanwege het ernstige haarverlies van de patiënt en het beperkte aantal donoren, moeten we conservatief zijn bij het gebruik van grafts.

We willen een natuurlijke omlijsting van het gezicht herstellen met een conservatieve haarlijn die niet te laag of agressief is. Ook willen we niet te veel waardevolle grafts aan de achterkant van de hoofdhuid toewijzen.

Eerste week na Haartransplantatie

2 Weken na Haartransplantatie

2 Maanden na Haartransplantatie

9 Maanden na Haartransplantatie

12 Maanden na Haartransplantatie

MediQhair Haartransplantatie

In het technologische tijdperk hoeft niemand het genot van een volle bos haar mis te lopen.

MediQhair wilt levensveranderende ervaringen onvergetelijk maken. MediQhair wilt dat de gehele haartransplantatie traject aangenaam ervaren wordt door de klant. Hiervoor hebben zij gespecialiseerde haartransplantatie artsen, prive VIP transfer service en samenwerkingen met 5 sterren hotels. 

De haartransplantatie zal de manier waarop je naar de wereld kijkt veranderen. Daarom moet de klant naast een excellente verzorging, ook genieten van de luxe ervaring.

Alle haartransplantaties bij MediQhair is maatwerk. Uw medische profiel bepaald onze definitieve aanpak. 

Contact

Een vraag, opmerking of suggestie kunt u via onze kanalen bij ons kwijt. Wij waarderen elke toevoeging die u aan ons geeft.
Boek een GRATIS consult gesprek. 

    Share this post