12 maanden progressie van 43-jarige man

Deze 43-jarige, verder gezonde, blanke man is bezorgd dat zijn haarlijn en de getransplanteerde haren er onnatuurlijk uitzien, dat hij voor geen enkele haarstyling optie voldoende dichtheid heeft en dat het litteken van de hoofdhuid verkleining in zijn kruin zichtbaar is.

Voor de Haartransplantatie

Deze patiënt vertoont een Norwood 5A patroon met grafts geplaatst in zijn haarlijn, centrale midscalp, en het litteken in zijn kruin. In Figuur 1 en 2 zijn fotos van de cliënt voordat hij zijn haartransplantatie heeft laten doen.

De Haartransplantatie

Door de progressie van zijn haaruitval zijn zijn oorspronkelijke (niet getransplanteerde) haren geleidelijk aan verloren gegaan, zodat alleen de overgebleven getransplanteerde grafts nog zichtbaar waren. Hij heeft nu haarverlies in de fronto-temporale regio, het bovenste deel van de laterale bulten, in het midden van de hoofdhuid, en met uitbreiding naar de vertex / kruin regio.  Hij heeft grote plug grafts die dicht op elkaar en loodrecht op de hoofdhuid zijn geplaatst in een onnatuurlijke U-vormige haarlijn.

12 Maanden na Haartransplantatie

MediQhair Haartransplantatie

In het technologische tijdperk hoeft niemand het genot van een volle bos haar mis te lopen.

MediQhair wilt levensveranderende ervaringen onvergetelijk maken. MediQhair wilt dat de gehele haartransplantatie traject aangenaam ervaren wordt door de klant. Hiervoor hebben zij gespecialiseerde haartransplantatie artsen, prive VIP transfer service en samenwerkingen met 5 sterren hotels. 

De haartransplantatie zal de manier waarop je naar de wereld kijkt veranderen. Daarom moet de klant naast een excellente verzorging, ook genieten van de luxe ervaring.

Alle haartransplantaties bij MediQhair is maatwerk. Uw medische profiel bepaald onze definitieve aanpak. 

Contact

Een vraag, opmerking of suggestie kunt u via onze kanalen bij ons kwijt. Wij waarderen elke toevoeging die u aan ons geeft.
Boek een GRATIS consult gesprek. 

    Share this post