Succesvolle 12 Maanden Progressie

Bij de 35-jarige klant werden 2.000 haartransplantaten in zijn kalende kruin getransplanteerd. Hij begon zijn haar te verliezen toen hij nog maar 18 was. Hij zei: “Ik ben zo blij met het resultaat en ik voel me 10 jaar jonger. Ik had veel kaalheid rond mijn kruin en deze nieuwe procedure heeft al die gaten opgevuld. Mijn eerste ingreep was aan de voorkant van mijn hoofdhuid en mijn haarlijn.

Voor de Haartransplantatie

Onze cliënt zei: “Ik begon mijn haar op zeer jonge leeftijd te verliezen en zou nu zo kaal als een meerkoet zijn, net als mijn vader, als ik deze hulp niet had gekregen. Ik ben zo blij dat de technologie er is om een echt verschil te maken in het leven van mannen die hun haar verliezen. Het kan hartverscheurend zijn en je gevoel van eigenwaarde aantasten.

In Figuur 1 en 2 zijn fotos van de cliënt voordat hij zijn haartransplantatie heeft laten doen.

De Haartransplantatie

12 Maanden na Haatransplantatie

MediQhair Haartransplantatie

In het technologische tijdperk hoeft niemand het genot van een volle bos haar mis te lopen.

MediQhair wilt levensveranderende ervaringen onvergetelijk maken. MediQhair wilt dat de gehele haartransplantatie traject aangenaam ervaren wordt door de klant. Hiervoor hebben zij gespecialiseerde haartransplantatie artsen, prive VIP transfer service en samenwerkingen met 5 sterren hotels. 

De haartransplantatie zal de manier waarop je naar de wereld kijkt veranderen. Daarom moet de klant naast een excellente verzorging, ook genieten van de luxe ervaring.

Alle haartransplantaties bij MediQhair is maatwerk. Uw medische profiel bepaald onze definitieve aanpak. 

Contact

Een vraag, opmerking of suggestie kunt u via onze kanalen bij ons kwijt. Wij waarderen elke toevoeging die u aan ons geeft.
Boek een GRATIS consult gesprek. 

    Share this post