Zijn 12 maanden Progressie

De 40-jarige client kwam naar MediQhair voor een haartransplantatie met de MediQhair techniek. 

Onze cliënt gaf toe dat hij huiverig stond tegenover haarverliesbehandelingen zoals Propecia. Hij legde uit: “Ik heb natuurlijk een paar verhalen gelezen over hoe Propecia patiënten kan beïnvloeden. Ik weet dat slechts een klein percentage last heeft van bijwerkingen, maar ik wilde het risico niet nemen.

Voor de Haartransplantatie

Onze cliënt zegt dat Haartransplantatie de enige methode is die gegarandeerd haarverlies te boven komt en haar terug krijgt. Medicijnen kunnen haaruitval een halt toeroepen, maar ze zullen niet leiden tot de hergroei van verloren haar.

In Figuur 1 en 2 zijn fotos van de cliënt voordat hij zijn haartransplantatie heeft laten doen.

De Haartransplantatie

Op onze foto’s is te zien hoe de haarlijn van onze cliënt is veranderd door 1.344 grafts (dat zijn 2.228 afzonderlijke haren) van de zijkant van zijn hoofdhuid naar de voorkant te verplaatsen.

2 Maanden na Haartransplantatie

12 Maanden na Haartransplantatie

MediQhair Haartransplantatie

In het technologische tijdperk hoeft niemand het genot van een volle bos haar mis te lopen.

MediQhair wilt levensveranderende ervaringen onvergetelijk maken. MediQhair wilt dat de gehele haartransplantatie traject aangenaam ervaren wordt door de klant. Hiervoor hebben zij gespecialiseerde haartransplantatie artsen, prive VIP transfer service en samenwerkingen met 5 sterren hotels. 

De haartransplantatie zal de manier waarop je naar de wereld kijkt veranderen. Daarom moet de klant naast een excellente verzorging, ook genieten van de luxe ervaring.

Alle haartransplantaties bij MediQhair is maatwerk. Uw medische profiel bepaald onze definitieve aanpak. 

Contact

Een vraag, opmerking of suggestie kunt u via onze kanalen bij ons kwijt. Wij waarderen elke toevoeging die u aan ons geeft.
Boek een GRATIS consult gesprek. 

    Share this post