Haartransplantatie of haarimplantaten hebben de laatste 10 jaar een aanzienlijke vooruitgang geboekt door te streven naar doeltreffende resultaten en een procedure zonder uitvaltijd, dankzij de MediQhair techniek die zowel de haartransplantatiechirurgen als de patiënten in staat stelt hun doel te bereiken.

Levensveranderende Verhalen

6 maanden progressie

1. Haci Bagiran

Deze 29-jarige man heeft klachten van haaruitval in de voorhoofds haarlijn. Hij maakt zich vooral zorgen over de haaruitval die bilateraal is opgetreden. 
Foto: Enkele momenten voor de haartransplantatie
Het plan voor deze patiënt is om een natuurlijk ogende haarlijn te creëren die zijn gezicht op de juiste manier omlijst. Het belangrijkste is dat het ontwerp conservatief is, in die zin dat de vorm en de locatie rekening moeten houden met het feit dat hij, naarmate hij ouder wordt, in de toekomst ingrepen nodig zal hebben om de gebieden achter de haarlijn die nu gecreëerd is, op te vullen.

12 maanden progressie

2. Serdar Kabak

Deze 31-jarige man heeft klachten van haaruitval in de voorhoofds haarlijn. Hij is bezorgd over toekomstig haarverlies en over het verbeteren van zijn huidige uiterlijk. 
Foto: Foto van eerste consult met klant
FUE grafts worden altijd geplaatst in het leading-edge gebied over de lengte van de haarlijn, gevolgd door de 2- en 3-hair grafts achtereenvolgens daarachter. De verspringende plaatsing, de grootte, de dichtheid en de hoek van de incisies voor de plaatsing van de folliculaire eenheden zijn allemaal factoren die de artistieke elementen van een artistiek gemodelleerde haarlijn vormen.

12 maanden progressie

3. Recep Bagiran

Recep Bagiran, de eigenaar van MediQhair, onderging twee afzonderlijke transplantatieprocedures en ontvangen in totaal 2,752 grafts, wat regelmaat met ongeveer 6.000 tot 8.000 haren.

Foto: 12 maanden na de haartransplantatie
We gebruikten 800 grafts met één haar om een zachte haarlijn te creëren en de resterende grafts varieerden in grootte van 2 tot 4 haren, verdeeld achter de haarlijn om dichtheid te creëren.

Lees meer Verhalen

Haci Bagiran: 6 Maanden Progressie

Deze 29-jarige man heeft klachten van haaruitval in de voorhoofds haarlijn. Hij maakt zich vooral zorgen over de haaruitval...

Read More

12 Maanden Transformatie

De 41 jarige man heeft zelf vertrouwen problemen dat veroorzaakt wordt door zijn haaruitval. MediQhair wilt zijn zelf vertrouwen...

Read More

Succesvolle 12 Maanden Progressie

Bij de 35-jarige klant werden 2.000 haartransplantaten in zijn kalende kruin getransplanteerd. Hij begon zijn haar te verliezen toen...

Read More

Zijn 12 maanden Progressie

De 40-jarige client kwam naar MediQhair voor een haartransplantatie met de MediQhair techniek. Onze cliënt gaf toe dat hij...

Read More

12 maanden progressie van 43-jarige man

Deze 43-jarige, verder gezonde, blanke man is bezorgd dat zijn haarlijn en de getransplanteerde haren er onnatuurlijk uitzien, dat...

Read More

12 Maanden Progressie

De 34 jarige man heeft sinds zijn 24’e jaar problemen gehad met zijn haren. Deze patiënt, op zijn jonge...

Read More

Recep Bagiran: 12 Maanden Progressie

Recep Bagiran, de eigenaar van MediQhair, onderging twee afzonderlijke transplantatieprocedures en ontvangen in totaal 2,752 grafts, wat regelmaat met...

Read More

Contact

Een vraag, opmerking of suggestie kunt u via onze kanalen bij ons kwijt. Wij waarderen elk toevoeging dat u aan ons geeft.
Boek een GRATIS consult gesprek. 

  FAQ - Veel Gestelde Vragen

  Een consult over een haartransplantatie is kosteloos én vrijblijvend.

  Ja, u mag hem/haar uiteraard meenemen naar de haartransplantatie ziekenhuis, alle stappen mag hij/zij u vergezellen totdat u daadwerkelijk uw behandelkamer in gaat, daar wordt steriel gewerkt.

  Tijdens het consult wordt er door 1 van onze consulenten verteld over de ziekenhuis, de arts, de behandel dag, het verblijf en de nazorg. Uiteraard heeft u alle tijd om u vragen met betrekking tot een haartransplantatie in Turkije te stellen. Tijdens het consult wordt er ook specifiek naar uw situatie gekeken en krijgt u een maatwerk advies.

  Ja, het is belangrijk dat u ons vooraf informeert over uw medicijngebruik. Indien u bloedverdunners gebruikt moet hier tijdig (met goedkeuring van uw arts) mee gestopt worden alvorens u de haartransplantatie ondergaat.

  Op werkdagen binnen 24 uur ontvangt u de offerte, nadat de haartransplantatie arts uw foto’s beoordeelt heeft.

  Om uw haartransplantatie vast te leggen betaald u een aanbetaling van 50 % van het totaalbedrag, plus een reserveringsbedrag van € 150,- om de behandelkamers definitief in te boeken.

  U betaald het gehele bedrag voor u haartransplantatie in Konya, de ziekenhuis op uw behandeldag, dit kan met iDeal of contant.

  Ja, u kunt iemand meenemen, het omboeken naar een 2 persoonskamer + ontbijt geeft voor deze 3 nachten een meerprijs.