Een consult over een haartransplantatie is kosteloos én vrijblijvend.

Ja, u mag hem/haar uiteraard meenemen naar de haartransplantatie ziekenhuis, alle stappen mag hij/zij u vergezellen totdat u daadwerkelijk uw behandelkamer in gaat, daar wordt steriel gewerkt.

Tijdens het consult wordt er door 1 van onze consulenten verteld over de ziekenhuis, de arts, de behandel dag, het verblijf en de nazorg. Uiteraard heeft u alle tijd om u vragen met betrekking tot een haartransplantatie in Turkije te stellen. Tijdens het consult wordt er ook specifiek naar uw situatie gekeken en krijgt u een maatwerk advies.

Ja, het is belangrijk dat u ons vooraf informeert over uw medicijngebruik. Indien u bloedverdunners gebruikt moet hier tijdig (met goedkeuring van uw arts) mee gestopt worden alvorens u de haartransplantatie ondergaat.

Op werkdagen binnen 24 uur ontvangt u de offerte, nadat de haartransplantatie arts uw foto’s beoordeelt heeft.

Om uw haartransplantatie vast te leggen betaald u een aanbetaling van 50 % van het totaalbedrag, plus een reserveringsbedrag van € 150,- om de behandelkamers definitief in te boeken.

U betaald het gehele bedrag voor u haartransplantatie in Konya, de ziekenhuis op uw behandeldag, dit kan met iDeal of contant.

Ja, u kunt iemand meenemen, het omboeken naar een 2 persoonskamer + ontbijt geeft voor deze 3 nachten een meerprijs.